Afspraak maken – Huisartsengroep Grave – Grave
Header afbeelding
Huisartsengroep Grave
Hengel 35, 5361 PH
Grave

Afspraak maken

U kunt voor een afspraak bellen tussen 08.00 en 11.30 uur & tussen 13.00 en 16.00 uur

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. U moet altijd vooraf een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Voor een normaal spreekuurconsult reserveren wij 10 minuten. Uitlopen van het spreekuur proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van zowel de huisarts als de patiënt zelf. Het is belangrijk dat u zelf goed hebt nagedacht over de reden van uw komst; er kan dan adequaat worden ingegaan op uw hulpvraag.

Webafspraken
U kunt ook een afspraak maken via het internet. Hiervoor dient u zich eenmalig, via de link ‘patiëntenomgeving‘, aan te melden op onze site. Houd er rekening mee dat het verwerken van uw aanmelding ongeveer 1-2 werkdagen duurt. U kunt de eerste keer dus niet gelijk een afspraak maken.

Let op: het is niet mogelijk om afspraken voor ingrepen (bijvoorbeeld plaatsen spiraal, weghalen moedervlek en uitstrijkjes van het bevolkingsonderzoek) te plannen via de patiëntenomgeving. Hiervoor vragen wij u telefonisch contact met de praktijk op te nemen. 

Als u meerdere klachten hebt of verwacht dat u meer tijd nodig heeft, vragen wij u een dubbele afspraak te maken. Dit kunt u doen door twee afspraken van 10 minuten achter elkaar te plannen. Mocht dit niet meer mogelijk zijn op de tijd die u wenst, dan verzoeken wij u een ander tijdstip te kiezen waarbij dit wel mogelijk is. Het is niet haalbaar voor de huisarts om meerdere klachten binnen 10 minuten te beoordelen.