Opleidingspraktijk – Huisartsengroep Grave – Grave
Header afbeelding
Huisartsengroep Grave
Hengel 35, 5361 PH
Grave

Opleidingspraktijk

Opleiding voor huisarts en assistente

Huisartsen-in-opleiding
Na afronding van de artsenstudie begint de specialisatie tot huisarts. Deze opleiding duurt 3 jaar, waarvan 2 jaar bij een huisarts doorgebracht wordt. De huisarts in opleiding doet zelfstandig spreekuur en werkt onder supervisie van de eigen huisarts. Wij werken samen met de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Co-assistent
Aan het einde van de opleiding geneeskunde is er een stage huisartsgeneeskunde. De dokters in opleiding (co-assistent) doen onder supervisie spreekuur maar werken niet zelfstandig. De co-assistent doet altijd samen met uw eigen huisarts spreekuur. Wij werken samen met de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Doktersassistentes-in-opleiding
Doktersassistentes in opleiding moeten stage lopen. Zij worden begeleid door onze eigen assistentes. Wij werken o.a. samen met het ROC in Nijmegen.

Verpleegkundig specialist in opleiding
Na afronding van de studie tot verpleegkundige kun je je specialiseren tot verpleegkundig specialist. Deze opleiding duurt 2 jaar, waarvan de gehele termijn bij een huisartsenpraktijk doorgebracht wordt. De verpleegkundig specialist doet zelfstandig spreekuur en werkt onder supervisie van de eigen huisarts. Wij werken samen met de HAN in Nijmegen.